EU - Morgás a devizahitel leállítása miatt

2013.06.28. 09:10 :: Dörnyei József

Nem hittem volna, de az EU morog a devizahitel leállítása miatt. Nem kellene. De persze az EU is bürokratákból áll, akik hajlamosak a józan ész ellen dönteni, ha a szabályok azt mondják. A bürokraták mindenhol egyformák.

Szerencsére az EU bürokratái azért nem mertek teljes mellszélességgel fellépni a devizahitelezés szigorítása ellen, hiszen a teljes EU-ban kib*szott nagy válságot okozott a félresikerült bankszabályozás. Ezért csak annyit mertek morogni, hogy "máshogy kéne vazzeg". Mivel az EU maga sem tudja, hogy mi az a "máshogy vazze", ezért a kormány elég nagy mozgásteret kapott, hogy 3 évre eltolja a témát. 3 évbe bele fog telni, mire egy EU bürokrata megint meg meri kritizálni a Magyarországi devizahitel korlátozást.

Most szerencsés, hogy a kormányunk kemény kezű. Orbán Viktor nem fogja engedni a deviza hitelezést. Lehet, hogy egy puhapöcsű miniszterelnök engedné (GYF), de OV nem fogja.

Szóval nem kell aggódni. Devizahitelezés elkúrás nem lesz még egyszer Magyarországon... Legfeljebb akkor, hogy GYF lesz újra miniszterelnök. De erre szerencsére nincsen esély...

komment

Címkék: Orbán Viktor EU Bankrendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr215381626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása