Társadalom - Rendőr kerül egyes iskolákba

2013.05.17. 14:15 :: Dörnyei József

Az utóbbi években jól látszik a folyamat, ahogy rászabadul az országra egy lumpenszocialista bűnöző áradat. A kormány próbál lépni, most újabb lépést tesz a helyes irányba.

A szocialista Magyarország termelte ki a lumpenszocialista réteget azzal, hogy csak a gyereket "nevelő" lumpenszocialisták kaptak segélyt. Cserébe ők aztán el is vállaltak családonként egy halom gyereket. Ezek a gyerekek azonban nem kaptak, nem kaphattak megfelelő nevelést a családoktól, akik pénzért, megélhetésért vállalták őket.

Sajnos Magyarország egy szocialista ország és ennek vannak hátrányai, az egyik igen jelentős hátrány pont ez. Kapitalista ország adókedvezményt ad a gyerekekért, nem segélyt. Kapitalista országban csak azt a gyereket támogatja az állam, akit el is tudnak tartani a szülei és rendesen fel is tudják nevelni. A lumpenszocialista gyerek ott nem kívánatos.

Mindegy, a baj már megtörtént. Most tömegesen landolnak az iskolákban a lumpenszocialista gyerekek és az iskola rendszer nem tud mit kezdeni velük.

A most bejelentett megoldás rendőrt telepít minden ilyen iskolába. A rendőrnek jóval több joga és lehetősége van a lumpenszocialista gyerekek kordában tartására, mint egy tanárnak.

Az iskola rendszer meg szépen átalakul.

Lesznek a "jó" iskolák, ahonnan a lumpenszocialista gyereket az első adandó alkalommal - amikor olyat tesz, amit nem lehet tolerálni - kirúgják. És lesznek a "rossz" iskolák, ahova a lumpenszocialista gyerekek kerülnek. Ott lesznek a rendőrök, akik ezeket a gyerekeket kordában tudják tartani - remélhetőleg.

A "rossz" iskolákból minden nem lumpenszocialista szülő ki fogja venni a gyerekét. Ezeket a gyerekeket a "jó" iskolák fel fogják venni.

De Facto meg fog valósulni a szükséges szegregáció, ami nagyon helyes.

Szólj hozzá!

Címkék: Politika Társadalom Oktatás Szocializmus

A bejegyzés trackback címe:

https://dornyeij.blog.hu/api/trackback/id/tr175304684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása